Cena dortů je individuální a odvíjí se zejména od celkové náročnosti zdobení, velikosti dortu a použitých surovin.
Suroviny ovlivňují cenu nejvíce, proto jsou ceny vždy individuálně na každou zakázku.
Jedná se o malou zakázkovou výrobu, každý dort si užívám a věnuji mu náležitou péči. Suroviny kupuji na konkrétní dort vždy čerstvé, nemám žádné zásoby. Používám zásadně máslo, smetanu 33% a výše, čokoládu 54% a výše, žádné náhražky u mne nemají místo.
Snažím se vyjít vstříc Vašim představám, ale zároveň se nebráním výzvám. Vždy jde o vzájemnou komunikaci, proto nebojte se ptát.
Cukrové dekorace a figurky
Květy modeluji z cukrové modelovací hmoty Smar velvet flower a figurky z modelovací hmoty Saracino.
Malou květinu bez výztuže nebo figurku beru jako součást dortu (např. květy a ozdoby ze šablon, malý medvídek apod.)
Cena složitějších květů nebo celé vazby a větší figurky se odvíjí od velikosti a časové náročnosti zpracování.
Cenu objednávky vždy stanovím předem, zálohy požaduji pouze u větších zakázek.
NABÍDKA :
Druhy korpusů a krémů, které jsou nejžádanější. Ostatní na poptávku, není možné uvádět všechny příchutě, to by byla encyklopedie.
Krémy používám šlehačkové v kombinaci s mascarpone nebo tvarohu, někdy i pudinku.
Krémy :
základní čistý = smetanový s mascarpone
- příchutě – tvarohový, čokoládový, karamelový, citronový, ovocný, pistáciový, ….
klasický máslový
- příchutě – kávový, ořechový, karamelový, ….
Krémy mohou být proložené např.:
- čerstvým ovocem: jahody, maliny, banány, borůvky…
- marmeládou
- čerstvým ovocným pyré
Dortové korpusy :
- piškotový světlý nebo kakaový (lze i mramorový)
- ořechový
- extra čokoládový
- ret-velet
- mrkvový
- makový